Hitta drömjobbet med videopresentationer

Behöver du ett nytt jobb? Eller är du arbetsgivare och letar efter den perfekta arbetstagaren? Ett smart sätt att både hitta rätt jobb och rätt person att anställa är genom videopresentationer. Det är ett snabbt och smidigt sätt som gör det enklare för både arbetssökande och företag att sålla i förväg, utan att behöva lägga tid på resultatlösa arbetsintervjuer. Det är också ett perfekt sätt att söka jobb när du är utomlands. Du sparar tid, energi och kan mycket lättare och snabbare göra den perfekta matchningen.

Videopresentationer

En bild säger mer än 1000 ord – det är därför videopresentationer är ett så bra redskap när du ska söka nytt jobb eller ny arbetskraft. Rätt utbildning är väldigt viktigt för vissa jobb, medan det för andra jobb är din personlighet och dina erfarenheter i kombination med utbildningen som är det avgörande. Detsamma gäller hur vi upplever en arbetsplats. Du har kanske drömt om ett särskilt jobb under lång tid. I din tanke har du tänkt dig att med ett sådant jobb kommer du också att hitta din drömarbetsplats. Men det är inte alltid som de två bilderna stämmer. Då är det mycket skönare att kunna leta jobb och nya medarbetare med videopresentationer. Bland det viktigaste på en arbetsplats är samarbete, att personkemin finns där och att arbetssökande och arbetsgruppen klickar. Genom videopresentationer blir det lättare för alla parter att tämligen snabbt få en känsla för ifall person och verksamhet har en framtid tillsammans. Gå in på Next u som är det enda rekryteringsföretag i Stockholm som använder videopresentationer för att hitta rätt person till rätt arbetsplats. Lägg upp din videopresentation och ta ett steg framåt i livet.

Spara tid med effektiv matchning

Genom att arbetstagare och arbetsplatser visar upp sig i en film, så kommer båda parter kunna fatta ett mer genomtänkt beslut på mycket kortare tid, än när de behöver träffas IRL först. Det är också perfekt om du är utomlands och söker jobb i Sverige: det tar tid och kostar pengar att åka på flera arbetsintervjuer från utlandet. Då är det mycket enklare att du bara lägger upp en video där du presenterar dig själv. Då får intresserade arbetsgivare en bra bild av dig både som person och din kompetens. Som individer har vi också ofta en känsla för vilken slags arbetsplats som vi vill arbeta på: vissa vill vara i en mer extrovert miljö där de upplever mycket energi, medan andra längtar efter en lugnare arbetsplats där de verkligen får fokusera och fördjupa sig i sina uppgifter. Med videopresentationer är det så mycket lättare att på ett effektivt sätt matcha rätt, så att båda parter blir nöjda. Det sköna med videopresentationer är också att du verkligen kan göra ett gott förstaintryck.

Leave a Reply

mts_schema