Jobba hemifrån inom Europa

Allt fler företag erbjuder sina anställda att arbeta hemifrån. Det finns även många frilansjobb som gör att du kan arbeta hemma vid köksbordet eller var du vill. Tack vare den fria rörligheten inom Europa kan du jobba i vilket europeiskt land du vill. Denna möjlighet har funnits länge, men på sistone har även arbetsgivare börjat anpassa sig och blivit mer flexibla. Här kan du läsa mer om hur du kan arbeta hemifrån.

Hitta jobb som du kan sköta på distans

Det finns många sorters jobb som du kan göra på distans. Om du vill jobba hemifrån på dina villkor bör du besöka hemsidan theplace.se. Här hittar du olika sorters jobb som kan utföras på distans. Det kan handla om frilansjobb, extrajobb, tillfälliga anställningar och heltidsanställningar. Du registrerar ditt CV genom en öppen ansökan och blir informerad när det dyker upp passande jobb som du kan sköta hemifrån. Det är ett bra första steg för att bli mer flexibel i din yrkesroll. Kanske vill du testa på livet som digital nomad och resa runt i Europa samtidigt som du jobbar? Med distansjobb finns det stora möjligheter. The Place erbjuder även tjänster där arbetsgivaren vill att du jobbar på kontoret då och då. Den lösningen är perfekt för dig som vill ha flexibilitet, men samtidigt känna samhörighet. Du kan exempelvis jobba ett par veckor i Spanien eller Frankrike och sedan några veckor hemma i Sverige. Att jobba hemifrån innebär att du har möjlighet att flytta runt som du vill.

Be din arbetsgivare om att få arbeta hemifrån

Många arbetsgivare har blivit bättre på att erbjuda flexibla arbetstider och arbetsplatser. Om du har en anställning redan kan du prata med din arbetsgivare och be om att få jobba hemifrån via datorn. Det finns inget krav på att arbetsgivaren måste bevilja det, men många har blivit mer flexibla angående detta. I samband med coronapandemin har många personer arbetat hemifrån vilket påskyndat omställningsprocessen från kontor till en mer flexibel arbetsplats. I framtiden kommer säkert ännu fler arbetsgivare vara villiga att låta sina anställda arbeta hemifrån.

Leave a Reply

mts_schema